Bikefit

Justering af cykel?

Det er vigtigt at slå fast at et bikefit omhandler personen og ikke cyklen.

Til enhver form for motionscykling er en god siddeposition grundlaget til succes. Resultatet af en god balance mellem ergonomi, effektivitet og komfort gør dig mere udholdende og giver mere fornøjelse.

En god position på cyklen kan forebygge skader og øge komforten mens man cykler. Til glæde og gavn for dig der investerer tid og penge på cykling som motionsform.

Jeg bruger et nyudviklet koncept fra Shimano der kan bruges af alle ryttertyper. Fra pendleren til konkurrencerytteren. –ligegyldigt om det er racer, MTB eller TT.

10 mål der holder

Statisk opmåling er en hurtig og effektiv måde at få anatomiske mål fra rytteren. Disse data kan bruges til at bestemme rammestørrelse fra næsten alle producenter, da de er indkodet i systemet. Det bevirker at man kan få den rigtige størrelse ramme inden man investerer i ny cykel. De anatomiske mål bruges også som en guide til at finde den rette position på Position Simulatoren.

(Se Static Fitting videoen nedenfor)

Positions Simulator

Position Simulatoren bruges derefter til at finjustere de indtastede statiske mål mens man cykler. Det giver rytteren en fornemmelse af hvad der fungerer bedst i ”real time”, så optimal siddeposition kan findes.

(Se 3D Pedaling Analyzer nedenfor)


Pedaling Analyzer

Ydermere er der indbygget Pedaling Analyzer som giver data om watt for hver 7° i ”det runde tråd” plus optimal klampe tilpasning. Selvfølgelig individuelt for højre/venstre side direkte på skærmen mens du træder.

(Se 3D Pedaling Analyzer nedenfor)


Tillykke med din "nye" cykel

Men det, der er vigtigst er, at DU finder dig til rette på din cykel. –ikke hvad maskinen siger. Det er kun en rettesnor.


Vi ses i skoven eller på vejen,

Johannes Rom Dahl og Thomas Bisgaard

BikeFit Aalborg ApS

BikeFit Aalborg ApS

johannes@bikefitaalborg.dk
thomas@bikefitaalborg.dk

+45 2320 8228
CVR:38157825